KAHVIKLAPIT ENNAKKOTILATTAVISSA!  TILAA NYT!
Kahviklapit ennakkotilattavissa pian! Tilaa uutiskirje!

PELASTETAAN YHDESSÄ SUOMEN METSÄT

OLEMME OTTANEET ASIAKSEMME EDISTÄÄ KIERTOTALOUTTA JA PELASTAA SUOMEN METSÄT.
MEISTÄ ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ KAIKKI KANTAVAT KORTENSA KEKOON ILMASTON PUOLESTA!

YRITYKSEMME ON SITOUTUNUT AGENDA 2030 TAVOITTEISIIN

Paahtu on sitoutunut edistämään YK:n Agenda 2030 -tavoitteita, joiden tavoitteena on kestävän kehityksen edistämiseen maailmanlaajuisesti. Tavoitteenamme on luoda positiivinen ja pysyvä vaikutus ympäristöön, talouteen ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä voidessamme olla osa globaalia muutosta kohti kestävämpää tulevaisuutta.

sipoossa valmistettu

Kahviklapit valmistetaan omassa tehtaassamme Sipoossa. Tämä tarkoittaa, että jokainen kahviklapi on 100% kotimainen ja valmistettu lähellä sinua.

Paikallinen tuotanto on meille sydämen asia, sillä haluamme tarjota sinulle laadukkaita, vastuullisesti valmistettuja tuotteita. Kun valitset Kahviklapin, tuet samalla suomalaista työtä ja yhteisöä. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota sinulle elämyksen, joka on valmistettu lähellä ja rakkaudella.

KAHVIKLAPIN RAAKA-AINEET

Kaikki kahviklapissa käytetyt ainesosat ovat 100% biohajoavia ja ympäristölle turvallisia. Jokainen Kahviklapimme sisältää vähintään 70% käytettyjä kahvinpuruja, jotka olisivat muuten päätyneet biojätteeseen. 

Keräämme käytetyt kahvinpurut paikallisilta yrityksiltä, kahviloilta ja paahtimoilta, joilla menee paljon kahvinpuruja roskikseen. Kahvinpuruja kierrättämällä edistämme kiertotaloutta ja ekologisia innovaatioita.

Tiesitkö, että yhden kahviklapin valmistukseen tarvitaan xx juotua kahvikupillista!

JÄIKÖ JOTAIN KYSYTTÄVÄÄ? LAITA ROHKEASTI VIESTIÄ,
KESKUSTELEMME MIELELLÄMME KANSSASI VASTUULLISUUDESTA!